Local time: 05:29 pm

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE

Начало

Арт хотел Симона е модерен и екстравагантен хотел, който се намира на 3 км от центъра на София и Националния дворец на културата (НДК).

Всички индивидуално декорирани стаи на Арт хотел Симона са дело на млади артисти, които експериментират с различни видове изкуство – стенопис, графити арт, сценография, артистична фотография. Всички спални помещения са снабдени с климатик, ламинат или мека подова настилка, телевизор с плосък екран, кабелни канали, самостоятелна баня с душ. Срещу допълнително заплащане се предлага пералня, денонощен рум сървис. Арт хотел „Симона” притежава 68 спални помещения – 29 единични, 18 двойни икономични стаи, 8 двойни стандартни стаи, 7 тройни стаи и 6 студиа.

Интериорът на елегантния ресторант е посветен на холивудските диви от киното на 20 век. Менюто представя популярни ястия от българската национална кухня, средиземноморската и „нувел кюзин” кухня. Ресторантът е денонощен и е с капацитет до 100 места, с кокетна лятна градина. Диапазонът на обслужването е разнообразен – закуска на блок маса(включена в цената на стаята),обедно меню от понеделник до петък на изгодни цени, същото предложено и на блок маса с куверт, кетъринг, изработката на сладкарски изделия, сватби, рожденни дни, детски партита и т.н.

За по-голямо удобство на гостите има безплатен Wi-Fi достъп и безплатни парко места. Арт хотел „Симона” се намира на 4 км от Централните ЖП и автогара на София, на 50 метра от най-близката автобусна и трамвайна спирка, и на 500 метра от спирка „Константин Величков” на Софийското метро. На място могат да се организират автомобили под наем, екскурзии както в града, така и в цялата страна, различни корпоративни и лични събития.