Local time: 05:14 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Вълшебният май – вълшебната сватба

Една мечтана сватба в Ресторант Симона!Жени и Стоян са невероятно весели, забавни и завладяващи! Всички вълнения и емоции около тяхната сватба, прочетете в следващите редове.

Със Стоян се запознахме адски случайно, но както знаем няма случайности в живота.

Аз лично не смятах, че между нас може да се получи сериозна връзка, но решихме да опитаме. Това, което най-много ми допадна в Стоян е чувството му за хумор, усмивката му, леко лудият му характер. Обаче има и нещо, което ме вбесява. Този човек не обича да се снима, обожава да прави мимики, физиономии когато го снимат – ще се уверите и вие от снимките. (бел.ред: Жени, спокойно, не е само той така). Повечето хора казват за мен,че съм усмихната и лъчезарна, не знам дали е така.

Почти година и половина живеем заедно, а на 11.05.2013г си казахме и ДА. Макар,че сватбата ни беше преди броени дни, все още не можем да изживеем огромната емоция, която изпитахме ние двамата, а и нашите гости. Тя остана за нас в нас като един незабравим спомен, една сбъдната мечта.

 

1.Какво е да имаш майска сватба в Ресторант Симона?

 Вълшебният май – вълшебната сватбаМайска сватба – това определено беше моята мечта. Още от дете си мечтаех сватбата ми да бъде през този месец- не знам защо, мисля ,че е най-красивият месец от годината. Може би го свързвам с красотата навън, с пролетта.

 

 

2. Как избрахте менюто – с помощта на нашият екип или имахте готов план? Дегустирахте ли преди това всичко?
Менюто
го избрахме заедно с кумата и разбира се с идеите и предложенията на Цвети. Определено ние избрахме традиционната кухня и изпитаните вече рецепти. Нищо не бяхме опитвали от кухнята ви с изключение на превъзходните палачинки, които предлагате.

3. Какво беше водещо при изборът ви? На блок маси ли беше или всичко се поднасяше персонално?
Всички ястия, които избрахме , бяха поднесени персонално- в часовите диапазони, които предварително бяхме уговорили с Цвети. Всичко беше много красиво поднесено и най-вече много вкусно.

4. За украсата се доверихте изцяло на нас или имахте визия, която приложихме заедно?
ukrasa[1]Декорацията
на ресторанта беше изцяло задача на екипа ви. Ние нямахме конкретна идея за декорация. Цвети ни показа няколко снимки, които много ни допаднаха. По масите имаше живи цветя, перли, балони, пеперуди….и всичко това в съчетание с розовия цвят-много красиво и романтично……

 

6. Разкажете ми за някой весел момент от сватбата ви J
tВесел момент от сватбата ни – те всички бяха весели….може би свалянето на жартиера и мазането с тортата…на мен се падна честа да омажа повече Стоян….но и след това всичко трябваше да си „почистя” без ръце. Невероятно много бяха веселите ни моменти.

5. Как избрахте тортата, каква беше, кой я направи?
torta[1]Тортата
отново беше дело на ресторанта. Беше на три етажна- бяла с розови светя, на третия етаж имаше два бели гълъба…..да не говорим за вкуса й…..

 

 

6. Кои ритуали спазихте?

snimka-5[1]Ние правихме следните ритуали:

Посрещане на младоженците; наздравица със шампанско; ритане на менчето; реч на кума и кумата; първи семеен танц; разчупване на питката; сваляне на жартиера; хвърляне на букета; рязане на тортата.


7. Останахте ли доволни от нашите услуги?

snimka-6[1]Много доволни остахме от услугите ви, атмосферата, приповдигнатото настоение на екипа ви, успяха да ни заредят с още повече положителни емоции и да направят 11.05.2013г. незабравим ден за нас!

 

Като за финал бихме казали : „Има един път към рая и на земята този път се нарича любoв”.
сем.Райкови.