Local time: 05:58 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Стенопис “Glory” Джени Иванова

Артистично, тематично и много хармонично арт пространство, с което ще се сблъскате още с влизането в Арт Хотел Симона***. Стенописът е част от проект на сценографът-художник Джени Иванова, чрез който хотелското пространство се превърна в истинско произведение на изкуството!


Самото име на това арт кътче разкрива и основния сюжет в него – поп арт с известни лица от световната музикална и кино сцена. Мерлин Монро се усмихва чаровно, защото знае, че преди малко сме забелязали прекрасното й червено токче на фасадата. Отдолу Боб Марли си е Боб Марли със същата емблематична за него физиономия, а на върха на Емпайер Стейт Билдинг двама влюбени всеки момент ще се целунат. Джони Деп гледа проницателно, сякаш се е загледал в миналото и се връща към вечните образи, които са само на една ръка разстояние от него.. буквално.
Самата Джени споделя, че хармонията и поп арт стила на Хотел Симона*** са я вдъхновили да реализира този свой проект, а ярките и привличащи окото цветове допълнително внушават нестандартността на целия хотел!

Вижте какво още споделя Джени за проекта си тук :