Local time: 03:22 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Официалното откриване на Авторски етаж

През 2017 година в Арт хотел „Симона”, София се състоя официалното откриване на „Авторския етаж“ – един от най-мащабните проекти на хотела, съвместно с младия художник и сценограф Джени Иванова.

 Арт хотел „Симона“ е първият хотел в България, който предоставя на сценограф пространството си,  за да бъде аранжирано.  Досега в световен мащаб практиката е големи водещи имена на модния дизайн да оформят облика и да дават името си на хотелските вериги – Версаче, Армани, Москино, Мисони, Булгари.

За коктейла се организираха „отворени врати“ на „Авторския етаж“ и гостите имаха възможността да се  насладят на неповторимата и артистична атмосфера. Всяка една стая, проектирана и лично декорирана от Джени Иванова има собствено наименование и деликатно сценично излъчване  – „Звук”, „Настроение”, „Въображение”, „Контраст”,  „Мотив”.  В концепцията на хотела е да допринася за популяризирането на артиста-автор, с когото работи и да поставя табела с координатите му. Към днешна дата „Театралният етаж“, “Еко етаж” и „Графити етаж“ на Арт хотел „Симона“ са организирани по този начин – всичките 24 стаи са с различни авторски табели.

Сред гостите на коктейла присъстваха директори на столични театри, кметове и представители на столични общини, журналисти от печатни и телевизионни медии, представители на водещи туристически агенции в страната. „Авторският етаж“ получи и много силен медиен отзвук в публичното пространство, именно благодарение на това интересно партньорство между артист и бизнес. Джени Иванова беше гост в предаванията bTV, „България On Air“,  „Канал 3“, сп. „Наш дом“, и мн. др. Тази година, в номинациите на годишните театрални награди „Икар” (27.03.2017 г.), номинация за сценография получи и спектакъла „Анна Каренина”, в който Джени Иванова има въздействащ творчески принос с ръчната декорация  на венецианските маски (виж тук >>).

Благодарим на всички, който уважиха събитието ни и си пожелаваме до нови и съвсем скорошни срещи!

Предлагаме ви кратка виртуална разходка на “Авторски етаж”, както и да разгледате част от снимките от самото събитие от откриването му: 

 

[foogallery id=”11523″]

 

Повече за „Авторски етаж”  и Джени Иванова  можете да научите ТУК >>