Local time: 03:20 pm

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE

Пет оригинални подаръка за Свети Валентин

Пандемия или не, след броени дни ще отпразнуваме празника на виното и любовта! А, готови ли сте да изненадате половинката с оригинален подарък? Ако отговорът е “НЕ”, то ето пет предложения за незабравим подарък за Свети Валентин, с който да разтуптите сърцето на  милото.

#5 Шарж с любимия.

Страстта си е страст, но си трябва и хумор.

Ако половинката ви знае как да се забавлява, то това е точният подарък – персонален жест, който да предизвиква усмивка всеки път щом го погледне. А, това е най-ценното – усмивката на любимия човек, нали?!

# 4 Бутилка любимо вино с персонализиран етикет.

Да подариш вино е клише, ще кажат някои, но не и за ценителите на виното, а ако си поиграете да персонализирате етикета за любимия, повярвайте ни жеста ви няма да остане незабелязан. Малко Photoshop умения и магията е готова!

#3 Ваксина срещу COVID 19

Шегуваме се разбира се,  но все пак има и хора, които си мечтаят за нея ?.

#2 Разходка до романтично за вас място.

Тъй като дестинациите в момента леееееко са ограничени, поради пандемията, а да ходете до Занзибар за един ден е малко нерентабилно, можете просто да се разходите до сантиментално за вас място без да казвате предварително къде.

Просто ей така!

Да, този подарък не сте го купили с пари, но времето заедно няма стойност и ще го помним винаги!

#1 Романтична нощувка и вечеря за двама в София

Светът е за двама и това е! Да прекарате поне една вечер САМО с любимия човек без да мислите за проблеми, пандемии и лоши новини е безценно.

За това, пратете децата при бабите и дядовците, домашните любимци при приятелите, проблемите на кино  и си подарете една вечер само за вас!

И да, имаме предложение – романтична гурме вечеря и нощувка само за вас!

Повече за романтичната ни оферта можете да научите ТУК!

Красив и незабравим празник ви желаем!