Local time: 06:44 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
BOOK NOWCLOSE
Image

Три музикални събития в София през юни, които да посетите задължително!

Лятото чука та вратата, а ние го чакаме с нетърпение и желание. Желаем това лято да бъде различно, ние да бъдем различни – по-свободни, по-спокойни, по-щастливи! Знаем, че това е вашето желание, за това ви предлагаме три музикални събития в София, които не трябва да пропускате! И най-важното, и трите мероприятия се провеждат на открито, в Борисовата градина!

18-20.06.2021 – Sofia Live Festival

Sofia Live Festival е най-новият фестивал в столицата и  ще се проведе на 18, 19 и 20 юни на Колодрума в Борисовата градина
Фестивалът за градска култура и музика, се случва във време, в което повече от всякога искаме  позитивни емоции, нови изживявания, среща с приятели и музика на живо. На 18-ти юни ще чуете Стругаре , Жлъч, Григовор, Гена, а Мила Роберт ще представи най-новия си сингъл.
На 19-ти и 20-ти юни на откритата сцена на Колодрума, ще се качат една от най-интересните алтернативни групи у нас – Анимационерите, ПИSТАМАШINA и базираните в Манчестър Hayes&Y. Phuture Shock пък се събират отново заедно след повече от 10 години отсъствие от родната сцена.
Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и със силно намален капацитет.
Билети могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 20лв. за един ден и 50 лв. за трите фестивални дни.

 

24.06.2021 г. – Приказката P.I.F. продължава

„Приказката P.I.F.“ – е поредица концерти в София, Варна и Пловдив, посветени на вокалиста на група P.I.F. Димо Стоянов. Димо ни напусна неочаквано в края на 2020 г. Той оставя след себе си богато творчество, чрез което ще продължи да живее във всеки човек, докоснал се до него.

Най-големите хитове на P.I.F. „Приказка“, „Невидимо дете“, „Огън“ и „Вали“, ще прозвучат в изпълнение на приятелите на групата Свилен Ноев, Графа, Прея, Дичо и Ерсин Мустафов.

Една от мечтите на Димо е качествената българска музика да се развива и представителите й да са обединени от тази кауза. Успя да я постигне, макар че вече не е между нас. Димо е причината едни от най-добрите български певци да се съберат на сцената и заедно с група P.I.F. да изпълнят най-добрите песни на групата.

Концертът в София ще се състои на 24.06.2021 г., на колодрума в Борисовата градина, а билети можете да закупите от Еventim.

 

27.06.2021 г. – Един Джаз ден

В този еднодневен фестивал ще се включат едни от най-популярните ни джаз изпълнители – музикантите от Брас Асоциация, суингърите от Lindy Hop,  вокалистката Весела Морова, екзотичната изпълнителка на африкански танци Мария Коса, перкусионистите Ямбадон и други, които ще застанат рамо до рамо с музикалните таланти от училище за певци D Stars.

В целодневната програма с ВХОД СВОБОДЕН ще вземат участие над 100 изпълнителя в рамките на четири концерта, три работилници за музика и танц (скат, суинг, африкански ритми), изпълнения на живо от най-младите таланти и гостите – обичаните джазмени от БрасАсоциация.

Една от отличителните черти на “Един джаз ден” е, че обединява концертния формат с интерактивен модул – идеята е присъстващите не само да се запознаят с различните джаз течения и стилове, но и самите гости активно да вземат участие в случващото се – забавлявайки се, пеейки и танцувайки.

**************

Искрено се надяваме тези три предложения за юни да са ви развълнували и зарадвали поне малко, а ако сте гости на София и още не сте открили хотел, то можете да разгледате различните ни типове стаи за нощувка ТУК, а Ресторант Симона е перфектното място за уединена вечеря в артистична атмосфера.

Цветен, мелодичен и усмихнат юни ви желаем!