Local time: 09:44 pm

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Историята на една весела сватба в ресторант Симона

Представям ви едно кратко интервю с Владислава Атева, която е казала своето ДА на 16.03.2013г. и с нейния съпруг са отбелязали събитието при нас, в ресторанта на Арт Хотел Симона.

Влади е много усмихната и слънчева бъдеща майка, която заразява със своята харизма още от първия телефонен разговор. Екипът на Арт Хотел Симона й желае леко да премине второто по значимост важно събитие в живота й и скоро да организираме кръщенето на най-младия член на тяхното семейство.

Представете се с няколко изречения – кога се оженихте със съпругът ви, какви спомени имаш от сватбата.

Със съпругът ми Ивайло Николов работихме заедно в един ресторант и доста дълго време се гонехме, но най- накрая се стигнахме. Живееме от август месец 2012 г. заедно и когато погледнеш този човек в очите знаеш, че той е твоята половинка с която искаш да прекараш остатъка от живота си, колкото и банално да звучи,и така решихме да се оженим. Сега и детенце чакаме. Спомените от сватбата е общо взето цялата сватба и цялата подготовка по нея. Един незабравим ден, но много кратък за жалост, като една приказка, която четеш за един час.

1. Как избрахте Ресторант Симона за вашият специален ден?

Случайно. Много се чудехме, къде да бъде и бащата на Ивайло говорил с негов колега и така стигнахме до чичото на Росен (нашият управител на ресторанта и хотела) ако не се лъжа.И така уговорихме си среща с Роската,той ни омая на бързо и решихме да си направим сватбата във вашия хотел.

2. Как избрахте всъщност менюто – с помощта на нашият екип или имахте готов план? Дегустирахте ли преди това всичко?

Ние горе долу знаехме, какво ще има, все пак от дълго време работим в този бранш, но и Росен ни помогна( все пак много сватби е организирал) и ни даде няколко идейки.Честно казано, нищо не бяхме опитвали от менюто на ресторанта и изцяло се доверихме на качеството й. На Свети Валентин си направихме резервация и тогава за първи път опитахме от нея и както предполагахме останахме доволни от всичко.Тогава се запознахме с чаровната салонна управителка Цвети, тъй като с нея доуточнявахме празненството и тя много ни помогна.

3. Какво беше водещо при изборът ви – менюто да е традиционно или да има избор? На блок маси ли беше или всичко се поднасяше персонално?

Честно казано беше и традиционно, в същото време имаше от всичко, всички гости бяха много доволни. Всичко се поднасяше от персонала, не мисля че на този повод е подходящо да е на блок маса, някак не върви.

4. Разкажи ми повече за украсата?

За украсата се обърнахме към организаторите. Беше страхотно, да имаш идеалната украса без да си помръднеш пръста за нея. Росен само ни показа няколко снимки как би се получило, на нас ни хареса и после видяхме, че са се постарали много, за което сме им много благодарни.

5. Как избрахте тортата, каква беше, кой я направи?

С тортата беше голямо шоу, тъй като аз много обичам сладко и държахме да е вкусна, но и красива. Повечето хора мислят, че когато някои се жени трябва да го ограбят. В София абсолютно навсякъде ни казваха безбожни цени на сватбените торти, от сорта на 200-300 лева и т.н.,което на нас не ни изнасяше. Тъй като аз съм от Ихтиман, а там си имаме една невероятна сладкарница, се поинтересувахме дали правят такива торти. Отидохме, опитахме, разгледахме няколко каталога и си избрахме и я поръчахме. Малко превоза ни затрудни, но се справихме. Триетажна торта да се кара със спортна кола, със спортно окачване е малко трудно да знаете.

6. Останахте ли доволни от нашите услуги?

Останахме изключително доволни от абсолютно всичко, и сме благодарни за всичко и на всички, които споделиха този момент с нас.

С поздрави от Владислава и Ивайло Николови.

Интервюто взе Венцислава Милтенова, ПР специалист