Local time: 05:11 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Три дизайнерски стаи в Арт Хотел Симона

Днес е Световния ден на културата и ние с радост и гордост ще ви припомним три наши любими стаи, създадени от художника-сценограф и наш приятел Джени Иванова.

Три стаи, в които са използвани три различни подхода, както към цветовете, така към пропорциите, и текстурите.

Стая № 303 – “Настроение”

Стая „Настроение“  е свежа и цветна стая, повлияна от изкуството на великия Пабло Пикасо. Основният цвят е червеният, препратка към културата на тореадорите.

Стая №306 – „Въображение“

Стая „Въображение“  не е толкова цветна колкото „Настроение“, но не мислете, че не създава такова. Главния „герой“ в тази стая е сивият цвят и множеството му елегантни нюанса. И да, може би вече се досещате – стаята е вдъхновена от филма „50 нюанса сиво“.

Стая № 305 – „Контрасти“

Когато видите стая „Контрасти“ може би, ще си кажете „Какво й е контрастното на тази стая?“ и ще ви отговорим „Всичко!“ – съчетанието на студения син цвят и нежното, топло и уютно оранжево, черното и бялото, различните геометрични елементи съчетани с меки и обли извивки. Точно този контраст създава хармонията, която „гали“ окото и ви кара да се чувствате спокойни и удовлетворени. Контрастът в тази стая е баланс!

Стаите се намират на „Авторският етаж“, който беше официално открит и представен през 2017 г, а медийният интерес към тях беше много голям. Дизайнът на стаите беше отразен в много български медии, така че спокойно можем да заявим, че избирайки тези стаи вие избирате „стаи-звезди“? .

Арт Хотел Симона, София е единственият хотел в България, който предоставя пространството си на художник-сценограф. Във всяка стая, всеки цвят и детайл е подбран с толкова внимание и любов, че няма как да не се влюбите в тях!

Повече информация за останалите ни стаи можете да научите тук!

До скоро, очакваме ви!