Local time: 03:37 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Българско дружество “Роднина”, Украйна

АРТ ХОТЕЛ СИМОНА отвори врати за 140 гости от Украйна. В периода 9-12 юни, АРТ ХОТЕЛ СИМОНА стана домакин на 140 членове на Запорожко българско дружество “Роднина”, Украйна. 

Те посетиха България по повод 150 годишнината от преселването на българите в Таврия (днешна Украйна). АРТ ХОТЕЛ СИМОНА посрещна всичките 140 лъчезарни гости, които показаха обичта си към своите корени, като още първата сутрин изпяха пред хотела българските песни “Хубава си моя горо” и “Лиляно моме” акапелно.akapelno-peene

Като добри домакини, осигурихме на гостите си разнообразно меню в ресторанта на АРТ ХОТЕЛ СИМОНА, както и най-хубавите селекции на традиционното ни българско питие – ракия. Внимателни към детайлите, организирахме и караоке парти с DJ DANI с руски и български песни, а после поканихме всички на импровизирана дискотека в голямата ни конферентна зала, предварително украсена от нас с подредени сепарета и подвижен бар.

karaoke-ruskoНашите гости имаха удоволствието да видят и традиционната ни фолклорна вечер в МЕХАНА СИМОНА, където бяха посрещнати с питка и сол. В продължение на 4 часа заедно с колегите ни от МЕХАНА СИМОНА осигурихме незабравимо изживяване с много български народни танци, песни.Cveti-time

По-късно, след обилна вечеря, забавлението продължи в ресторанта на АРТ ХОТЕЛ СИМОНА до късно през нощта.

Гостите от Украйна бяха впечатлени от българското гостоприемство, което им оказа екипът на АРТ ХОТЕЛ СИМОНА, както и от обслужването. Верни на девизът ни Be different! Be art!”, дори част от екипа на ресторант Симона влезе в ролята на аниматор и научи гостите ни да танцуват „Бяла роза“.

diskoteka-rusnaci mehana bar