„Шоуто на ABBA“ с невероятен спектакъл на 29 септември в Зала 1 на НДК!

„Шоуто на ABBA“ с невероятен спектакъл на 29 септември в Зала 1 на НДК!

За първи път в България, пристига, създаденото в чест на легендарната група ABBA – „Шоуто на ABBA“. Във впечатляващия спектакъл са включени любимите на редица поколения, песни като – „Money Money Money“, „Dancing Queen“, „Mamma Mia“, „SOS“, „Waterloo“, „Knowing Me Knowing You, които се изпълняват от шведската група „Waterloo“ и Националния симфоничен оркестър на Лондон, режисиран от музикалния гений Матю Фрийман. Спектакъла се радва на невероятен успех повече от 15 години на световната сцена, а в него участва и легендарният саксофонист на ABBA – Улф Андерсон, който съвместно с един от емблематичните членове на групата Бени Андершон са композитори на вечния хит „I DO, I DO, I DO, I DO, I DO“.

Поради големият интерес към грандиозния спектакъл, организаторите обявиха две дати – в София и Пловдив. Концерта в София е на 29 септември в Зала 1 на Националния Дворец на Културата (НДК), който е само на 3 км. от Арт хотел “Симона”, което го превръща в удобна отправна точка до мястото на това уникално събитие!
В случай, че не сте от София и търсите най-подходящото място за отсядане, не се колебайте да се свържете с нас за да направим вашата ранна резервация. 

Рецепция: +359 885 259 098; +359 2 478 04 01
WhatsApp/ Viber: +359 885 259 098
24 часа на ден!