Local time: 03:52 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Най-добрите места, които да посетим през 2021

В момента пътуванията са немислими заради сложната ситуация, в която живеем. Надяваме се обаче след поредното затваряне нещата постепенно да започнат да се подобряват. Извън България дори хората вече започнаха да правят резервации за различни международни дестинации за след месеци. Затова специално за всички почитатели на пътешествията ще представим подредбата на Forbes (направена с помощта на експерти в туристическия бранш) за най-добрите места за пътуване през следващата година.

10-те най-добри места за пътуване догодина

Кения

Според експертите тази дестинация е класика заради живописните „картини“ там. Затова през следващата година ще стане още по-привлекателна за туристите.

Коста Рика

Ако се притеснявате от новата „чума“ – COVID19, това е мястото, където можете да разпуснете на спокойствие. Коста Рика поддържа едни от най-ниските нива на смъртност от коронавируса в Латинска Америка.

Британски Вирджински острови

Винаги са били рай за почитателите на морските приключения с кристалните си води, уединени плажове, уникална спираща дъха природа и 60 планински острова. Имате ли нужда от нещо друго?!

Нова Зеландия

Още една от страните, които се справят много добре в овладяването на пандемията. Идеално място за бягство сред природата.

Париж, Франция

Сещате ли се за по-романтичен град?! Макар там проблемите с новия вирус да бяха доста сериозни, „столицата на модата“ остава все така привлекателна за туристите.

Плажовете на Мексико

Това беше една от първите страни, които отвориха отново границите си за американски пътници. И макар че плажовете са по-популярни, из вътрешността на страната също има интересни забележителности.

Словения

Досега беше често пренебрегвана от туристите заради близостта си с Италия. За следващата година обаче експертите предвиждат тя да стане водеща дестинация. Освен това първият плаващ хотел в страната – сред лозята на Випавската долина, определено изведоха страната на друго туристическо ниво.

Египет

Това е мястото, според някои експерти, за почивка през следващата година. Именно там бяха най-честите виртуални обиколки през последните месеци. Също така в страната се намира една трета от всички антики в света, а и е „дом“ на пирамидите в Гиза, които са сред Седемте чудеса на древния свят.

Таити

Едно от любимите места за сватби, медени месеци и различни други празненства. Естествен избор на големите пътешественици, които търсят безгрижна почивка на място с девствена природа и отдалечени и уединени плажове.

Руанда

Устойчивото развитие на страната я популяризира изключително много като туристически продукт. Има прекрасни национални паркове, а и управляващите действат изключително бързо, за да възстановят туризма при засилени мерки за сигурност.

****************************************

А ако имате път към София и се чудите къде да отседнете, заповядайте в Арт Хотел Симона, който остава отворен при строго спазване на изискванията за безопасност. Заедно с това получавате арт уют, ниски цени, безплатен паркинг и безупречен Wi-Fi във всяка точка на хотела.