Local time: 10:30 pm

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Най-добрите места за сън под звездите (Част 1 – Африка)

Природата е уникална – невероятно съчетание на цветове, пленителни гледки и очарователни звуци. Никога няма да спрем да се радваме на всяка възможност да сме колкото може по-близо до нея, макар съвременният живот да ни отдалечава все повече от тази красота.

А какво ще кажете за една нощ под звездите?! Не, не говорим за почивка край морето или в планината на палатка. Имаме предвид топ луксозни идеи – едновременно предлагащи разкош и бягство от урбанизирания хаос. Ето няколко интересни предложения.

Легла под звездите в Африка

Sanctuary Makanyane Safari Lodge, Южна Африка

Насред дивата природа на защитения резерват Мадикве е сгушено едно доста луксозно място – Sanctuary Makanyane. Там можете да спите под пленителното звездно небе, заобиколени от невероятна красота и звуците. Леглото е поставено на повдигната платформа, а фенерите наоколо създават допълнителна романтика.

Nkwichi Lodge, Мозамбик

Уединен луксозен еко комплекс на източния бряг на езерото Малави. На разположение има 6 бунгала и две частни къщи, от които да се любувате на девствена природна красота – тотална противоположност на забързания свят, в който живеем.

Mukokoteni в пустинята Чалби, Кения

Едва ли ще намерите човек, който не би искал да се събужда на подобно място всяка сутрин. А уникално проектираното легло на открито, направено от ръчно изработена дървена платформа, е финалният щрих към детайлите.

Sanctuary Baines’ Camp, Ботсвана

Още един хотел за ценители – 5-звезден лукс и дизайнерски стаи, както и възможност за нощувка под откритото африканско небе. Специално за желаещите да се насладят на нощта навън екипът на хотела предлага преместване на леглата на частни дървени тераси с изглед към блестящите води на река Боро.

Бонус: Bangkok Tree House, Тайланд

И едно допълнително предложение от Азия. Гостите на този хотел имат възможност да резервират „изглед със стая“. А това, което ще получат, е стилна бамбукова платформа на около 7 метра височина. Ще се почувстват като в приказките, а за да е пълна картинката наблизо има и тераса за романтични вечери.

Факт е, че повечето подобни зашеметяващи места са в Африка, но се срещат подобни и в Европа и скоро ще ви представим някои от тях. Очаквайте поредната „порция“ виртуални пътешествия, а междувременно ако ви се налага да отседнете в София, ние ви очакваме в Арт Хотел Симона. Тук ще се погрижим за незабравимия ви престой, защото доволните клиенти са това, което ни прави най-щастливи.