Local time: 06:13 pm

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Вече можете да вземете автомобил под наем в Арт Хотел Симона***!

Радваме се да Ви съобщим за новата услуга, която предлага Арт Хотел Симона ***! Вече ще можете да се възползвате от леки, лекотоварни автомобили, бусове и електромобили под наем!
Нашият партньор – ORENT предлага изгодни решения и голямо разнообразие от конфигурации за пренасяне на обемни товари и трансфер на пътници.

 Заявка за rent a car можете да направите на нашата рецепция, а превозното средство ще бъде докарано на място на паркинга на Арт Хотел Симона БЕЗПЛАТНО!
По Ваш избор остава решението за ръчна или автоматична скоростна кутия, бензинов, дизелов или електрo двигател Dacia, Renault или Nissan както и много други допълнителни опции. Всяко превозно средство, което наемете, е със сключена пълна rent a car застраховка.
Ако сте привърженици на природосъобразния начин на живот, можете да наемете и 100% електрически автомобил, което Ви осигурява безплатна Синя и Зелена зона!

За повече информация и наем на автомобил по време на Вашият престой в Арт Хотел Симона ***, можете да се свържете с нас на: тел: +359 885 259 098; +359 2 478 04 01; e-mal: simona.central@abv.bg