Local time: 05:41 pm

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Български ритми с мераклийска трапеза в Арт Хотел и Ресторант Симона!

На какво ухае българското? На прясно изпечената бабина питка, която се услажда най-добре с мед и чубрица… На мамината кавърма и печено агне, които носят аромата на домашния уют… 

На вкусната мешана скара с пържоли, кюфтета и наденички, сочни колкото току що разцъфнал плод… Това е българското, домашното, нашенското!

Ето защо Арт Хотел Симона приветства своите гости по „мераклийски“, като ги пренесе в духа на автентична България! Освен от вкусната богата трапеза, гостите бяха завладени и от магията на родния фолклор с изпълнения на танцова формация „Дилмани“ и специалното музикално участие на гайдаря Добри Рахнев – Байчара.

Българската вечер е част от поредицата тематични вечери на Арт Хотел и Ресторант Симона. Досега гостите се насладиха на Сръбска вечер, която бе организирана по повод честването на Трифон Зарезан, като звезди на събитието бяха гостуващият оркестър от Лесковац и кулинарните предложения от сръбската кухня. Италианският романс пък бе избран за празника на Св. Валентин именно заради романтичния заряд, който притежават италианската кухня и музика.

Очаквайте скоро новата ни тематична вечер! А на какво ще бъде посветена тя? Засега ще запазим в тайна…

[foogallery id=”10832″]