Local time: 07:05 pm

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Шеф готвачът на Ресторант Симона***, София в интервю пред списание „Агрозона“


Шеф готвачът на Арт Хотел Симона*** Георги Ангелов пред списание „Агрозона“ с любими рецепти и цветни вкусове!

Казват, че човек, който няма отношение към храната, няма отношение и към живота. Да ти е вкусно – това е един от най-приятните жестове, които можеш да направиш към себе си.
А кулинарният екип на Арт Хотел Симона *** определено обича да прави комплименти на гостите с красиви, разчупени и … леко спонтанни ястия!

За това се грижи нашият шеф готвач- Георги Ангелов, който само преди няколко дни разведе списание „Агрозона“ на истинско европейско кулинарно пътешествие. Пред списанието шеф Ангелов сподели горещите тайни от кухнята на Арт Хотел Симона***: „Полуфабрикатите са строго забранени. Месото се купува директно от фермери. Тестото за пица се меси на място. Сос в буркан с етикет? За това дори не се и говори!“
Това са съставките на галещите небцето ястия, а в комбинация с нестандартните, разчупени и креативни рецепти… ами, разкрихме цялата тайна на добрата кухня!
Френска лучена супа, свинско с трюфел сос и морковена торта… звучи примамващо нали? Ето защо шеф Ангелов сподели пред „Агрозона“ рецептите им.
Защото философията на храната е в нейната простота и спонтанност!

Вижте цялата статия >>

[foogallery id=”10400″]


Още за ресторант Симона можете да видите ТУК >>