Local time: 12:49 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Вашето фирмено парти в ресторант „Симона”

Коледното фирмено парти не е просто формално събитие, а прекрасен повод да прекараш времето си с колегите, забавлявайки се в предразполагаща обстановка. Ресторант „Симона” предлага доста привлекателни варианти за подобен род събития – две кокетни зали и отоплена зимна градина, като общият капацитет е 90 места. Има обособена зона за пушачи без която се убедихме, че не може!

Кулинарно можем да задоволим всякакви желания – от изискана блок маса /куверт на човек от 10 лв. в зависимост от асортимента/ до тристепенни и четиристепенни менюта /салата, ордьовър, основно и десерт, алкохолна и безалкохолна напитка, от 20 лв. на човек според асортимента/. Може да се договори внасяне на алкохол и подсигуряване на Ди Джей. Друг много важен момент, който ни превръща в предпочитано място за подобен тип фирмени мероприятия е денонощният ни режим на работа – Вие решавате кога да бъде финала на вашето Коледно парти!

На разположение на всички гости на ресторанта има обособени паркинг места и безжичен интернет /Wi-Fi/. Хотелската ни част е готова да приюти всички, които искат да продължат да празнуват /или които не могат да продължат :)/.

Това е нашата визия за едно коледно парти. А вашата, каква е? Всяко ваше предложение, което може да направи фирмено ви парти възможно най-успешно и близко до вашите представи, може да бъде изпълнено!

За резервация или допълнителна информация, моля свържете се с нас:

гр.София; п.к.1379
бул.Инж. Иван Иванов № 10 (ъгъла на бул.”Възкресение” и бул.”Ив. Ев. Гешов”)

GSM: 0886 582 313
E-mail: pr.simonahotels@gmail.com