Local time: 05:29 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Вашето фирмено Коледно парти в ресторант “Симона” в София

Ресторант “Симона”, София, ви кани на неповторимо фирмено Коледно парти в елегантна и артистична атмосфера!

Може би вече се оглеждате за най-подходящото място за вашето щуро, фирмено Коледно парти?
Разбира се, организацията на едно такова събитие не е просто формалност, а чудесен повод да прекарате времето си с колегите, забавлявайки се в предразполагаща обстановка.
Затова, ние от Арт хотел “Симона” Ви каним в напълно обновеният ни денонощен ресторант, намиращ се само на 5 мин. от топ центъра на столицата.

3_0655_bigРесторант „Симона” предлага доста привлекателни варианти за подобен род събития.
На ваше разположение са две кокетни зали и отоплена зимна градина, като общият им капацитет е до 90 места. Разбира се има и обособена зона за пушачи, без която се убедихме, че не може!

Кулинарно можем да задоволим всякакви желания – от изискана блок маса до тристепенни и четиристепенни менюта.
Менюто в ресторанта представя популярни ястия от европейската, българската национална кухня, средиземноморската кухня, както и море от селектирани вина и напитки.

В случай, че желаете нещо по-специално като украса на залите, ние можем да се погрижим и за това. При необходимост можем да осигурим и музикалното озвучаване, подсигурявайки ви DJ и водещ.

Друг много важен момент, който ни превръща в предпочитано място за подобен тип фирмени мероприятия е денонощният ни режим на работа, затова – Вие решавате кога да бъде финала на вашето фирмено Коледно парти!

На разположение на всички гости на ресторанта има обособен паркинг с безплатни паркоместа и Free Wi-Fi. Хотелската ни част е готова да приюти всички, които искат да продължат да празнуват /или които не могат да продължат 🙂

11_0604-950x523px 13_0630_800x656px Ресторант Симона, София 14_0632_800x767 Ресторант Симона, София - Отворен 24 часа! Ресторант Симона - Зимна градина Ресторант Симона Ресторант Симона, София - Работи 24 ч.

Вие се забавлявате, ние се грижим
за всичко останало!

Виж още за Арт хотел и ресторант
“Симона”  ТУК >>

За предварителна запитвания и резервации, можете да се свържете с нас на
тел: 0885 647 286 или ни пишете на: e-mail: simona.central@abv.bg