Local time: 09:24 pm

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
BOOK NOWCLOSE
Image

Нови цени в Арт Хотел Симона.

 

Всеки ден ни призовават да останем вкъщи, но знаем, че има неотложни ангажименти, които не търпят отлагане. За това вратите ни ще останат широко отворени, с грижа и отговорност, за най-уязвимите ни гости, това са всички пациенти на болници  в София, разбира се и пациентите на болници “Надежда” и “Д-р Щерев” (които винаги са ползвали преференциални цени при нас) както и командированите служители. Тези дни, поради голямото търсене на стаи от пациенти, които имат неотложни медицински процедури и служители, които не могат да работят дистанционно, въведохме нови цени, защото вярваме, че когато сме единни и не си обръщаме гръб в трудни моменти, всичко ще се подреди.

Ще предложим ценови пакет и за тези, които се нуждаят от дългосрочно настаняване, без договор и предплащане депозити от няколко месеца:

  • Единична дизайнерска стая – 550 лв.* на месец
  • Двойна икономична стая с две събрани или разделени легла – 650  лв.* на месец

*Цената включва още:  ДДС, безжичен интернет /Wi-Fi/, индивидуален сейф, застраховка, паркинг, туристическа такса.  

*Всички цени са без включена закуска.

* Офертата за дългосрочно настаняване е валидна при предплащане на 1 месец при настаняване.

Ако не сте ни посещавали все още и искате да научите повече за типовете стаи и тематичните ни арт етажи, можете да кликнете тук.

Изхранване в Арт Хотел Симона

Да, ресторант “Симона” е със затворен салон за клиенти, но ние ще се погрижим и за вашите закуска, обяд и вечеря, като ги сервираме в стаята ви, при спазването на всички изисквания за вашата безопасност и здраве. Още със самото ви настаняване ще ви предоставим менюта, от които да направите своя избор. Всеки ден приготвяме свежи и разнообразни ястия, но все пак ако желаете да се запознаете предварително с менюто за румсервиз можете да го разгледате тук.

Конакти за въпроси и резервация

Резервации и запитвания можете да направите по ДЕНОНОЩНО на:

Рецепция: +359 885 259 098; +359 2 478 04 01
WhatsApp/ Viber: +359 885 259 098
sales@hotelsimona.com

 

Бъдете здрави, успешни и позитивни!

До скоро!