Local time: 12:42 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE

Ресторант

РЕСТОРАНТ “СИМОНА”


Ресторант Симона, София - 24/7


Ресторант Симона*** е разположен само  на 10 минути от идеалния център на София.
Артистичната атмосфера, изобилието от подбрани специалитети и морето от селектирани вина и напитки правят мястото идеално за Вашия празник, сватба, фирмено парти или вечеря с приятели. А нежните пастелни цветове, създаващи спокойна атмосфера, предразполагат към уединение, което е така необходимо в големия град.

Ресторантът е на Ваше разположение всеки ден от 07:00 до 00:00 часа! Разполага с две зали, отоплена зимна градина и лятна градина, която е отделена от пътя чрез зеленина.  А за Ваше удобство предлагаме обособени, безплатни паркоместа, зона за пушачи. free Wi Fi и дигитално меню, за да разгледате безопасно специалитетите ни. 

Ние от Арт Хотел Симона*** мислим, че да ти е вкусно – това е един от най-приятните жестове, които можеш да направиш към себе си. Ето защо кулинарният екип на ресторант Симона определено обича да прави комплименти на гостите с красиви, разчупени и … леко спонтанни ястия! За това се грижи нашият шеф готвач – Георги Ангелов />>/, който винаги е насреща, за да откликне на Вашите предпочитания, нужди и специални желания!

За свежа и тонизираща закуска с кафе, за разнообразно обедно меню или вечеря.. мястото е  тризвезден ресторант Симона, гр.София.


Телефон за резервации: 
+ 359 885 647 286

Галерия:

[foogallery id=”6434″]

 

 

Меню