Ресторант

РЕСТОРАНТ “СИМОНА”


Ресторант Симона, София - 24/7

!!! Ресторант Симона ще остане затворен по време на извънредната епидемична обстановка.


Ресторант Симона*** е разположен само  на 10 минути от идеалния център на София.
Артистичната атмосфера, изобилието от подбрани специалитети и морето от селектирани вина и напитки правят мястото идеално за Вашия празник, сватба, фирмено парти или вечеря с приятели. А нежните пастелни цветове, създаващи спокойна атмосфера, предразполагат към уединение, което е така необходимо в големия град.

Ресторантът е на Ваше разположение 24 часа в денонощието! Разполага с две зали, отоплена зимна градина и лятна градина, която е отделена от пътя чрез зеленина.  А за Ваше удобство предлагаме обособени паркоместа, зона за пушачи. както и free Wi Fi. Залите са с капацитет от 90 места за отбрани гости и специални събития.

Ние от Арт Хотел Симона*** мислим, че да ти е вкусно – това е един от най-приятните жестове, които можеш да направиш към себе си. Ето защо кулинарният екип на ресторант Симона определено обича да прави комплименти на гостите с красиви, разчупени и … леко спонтанни ястия! За това се грижи нашият шеф готвач – Георги Ангелов />>/, който винаги е насреща да откликне на Вашите предпочитания, нужди и специални желания!

За свежа и тонизираща закуска с кафе, за разнообразно обедно меню или за късна вечеря.. мястото е денонощният тризвезден ресторант Симона, гр.София.


Телефон за резервации: 
+ 359 885 647 286

Галерия:

 

 

Меню