Local time: 09:19 pm

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE

Ресторант

РЕСТОРАНТ “СИМОНА”

Ресторант Симона*** е разположен само на 10 минути от идеалния център на София.
Артистичната атмосфера, изобилието от подбрани специалитети и морето от селектирани вина и напитки правят мястото идеално за Вашия празник, сватба, фирмено парти или вечеря с приятели. А нежните пастелни цветове, създаващи спокойна атмосфера, предразполагат към уединение, което е така необходимо в големия град.

Ресторантът е на Ваше разположение всеки ден от 07:30 до 23:00 часа! Разполага с две зали, отоплена зимна градина и лятна градина, която е отделена от пътя чрез зеленина. А за Ваше удобство предлагаме обособени, безплатни паркоместа, зона за пушачи. free Wi Fi и дигитално меню, за да разгледате безопасно специалитетите ни.

Ние от Арт Хотел Симона*** мислим, че да ти е вкусно – това е един от най-приятните жестове, които можеш да направиш към себе си. Ето защо кулинарният екип на ресторант Симона определено обича да прави комплименти на гостите с красиви, разчупени и … леко спонтанни ястия! За това се грижи нашият шеф готвач – Георги Ангелов, който винаги е насреща, за да откликне на Вашите предпочитания, нужди и специални желания!

За свежа и тонизираща закуска с кафе, за разнообразно обедно меню или вечеря.. мястото е тризвезден ресторант Симона, гр.София.

Салата “Мерилин Монро”
/Микс от свежи салати и ароматна рукола, пушена сьомга, медено-горчичен дресинг и сусам/

Свинско с гъбен сос

Сьомга

Сватбени тържества

Декориран специално за Вашата сватба, очарователен и стилно-изискан, рестотантът на Арт Хотел Симона се превръща в незабравимо и приказно място за най-романтичния ден от живота Ви!

Ресторант Симона в нежни светли цветове, създава спокойна атмосфера предразполагаща към уединение, така необходимо в големия град. Разполагаме с 90 места за отбрани гости и специални събития. Можете да се възползвате от нашата градина, която е отделена от пътя чрез зеленина.

Ресторантът е на Ваше разположение от 07:30 часа до 23:00 часа. Разполага с две зали, отоплена зимна градина с обособена зона за пушачи, както и лятна градина, безплатни паркоместа и интернет.

Фирмени събития

Декориран специално за събитието, очарователен и стилно-изискан, ресторант Симона се превръща в незабравимо място за отбелязване на Вашето фирмено събитие. Разполага с две зали с общо 90 места, отоплена зимна градина, лятна градина, безплатни паркоместа, интернет, обособена зона за пушачи.

Мероприятия

Декориран специално за събитието, очарователен и стилно-изискан, ресторантът на Арт Хотел Симона се превръща в незабравимо място за отбелязване на Вашият личен празник. Ресторант “Симона” е идеалното място за организиране на Вашия личен или корпоративен празник: Рождени дни, Именни дни, Юбилеи, Кръщенета, Сватба, Фирмени партита, Абитуриентски балове, Коктейли и др.

Ресторантът разполага с две зали, отоплена зимна градина, лятна градина, паркоместа и интернет. Обособена е също и специална зона за пушачите. Капацитетът е 90 места за отбрани гости и специални събития. Можете да се възползвате от нашата градина, която е отделена от пътя чрез зеленина.