Local time: 01:03 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Mish Mash Fest – Spring edition

Пролетта е тук, а под топлите слънчеви лъчи Mish Mash Fest се завръща с новото си издание през април 2019! За него най-добрите български автори и лейбъли ще подготвят свежа красота в цветовете на най-нежния сезон.

В продължение на два вдъхновяващи дни всички посетители на феста ще имат възможност да се запознаят с най-новите творения и колекции на всички участващи автори и да закупят тематични подаръци, с които да зарадват любимите си хора.

И тъй като ние от Арт Хотел Симона*** сме привърженици на свободното изкуство и естетиката на handmade продуктите, със сигурност няма да пропуснем това пролетно събитие! За нас е важно изкуството да се развива, дори и в простотата на изящни ръкоделия, бижута, козметични продукти и прочие. Защото, също както нашите райтъри изобразяват себе си върху стените ни, така и лейбълите оставят част от себе си във всяко нещо, което сътворят.

Какво е Mish mash fest?

Mish Mash Fest се ражда през 2015 г. и е организиран от „Момичетата от града“. Идеята на Момичетата е да срещат най-добрите български автори и дизайнери с всички нас, които можем да оценим труда и таланта им. Да усетим вложената и в най-малкия детайл любов. И да почерпим от това творческо вдъхновение. От нас се изисква единствено да носим добро настроение за този шарен и усмихнат пролетен празник на таланта и добрия вкус!

Дните са 13-14 април, от 10:00ч до 19:00ч., а мястото- Зала за събития „В парка“ (Малкото НДК)


Заповядайте!

Вижте как можете да стигнете от Арт Хотел Симона*** до НДК  >>>

[foogallery id=”11216″]