Local time: 07:03 pm

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Непретенциозен гид за любимите места за срещи в София

Замисляли ли сте се къде най-често си уреждате срещи с приятели и познати, когато сте в София?! Ако не сте, ние ще ви издадем няколко редовно предпочитани места. Те са добре познати на всички жители на столицата, а също така и гостите бързо ги научават.

НДК

Националният дворец на културата е сред най-предпочитаните локации от картата за срещи в София. На централно място е, освен това няма начин да го сбъркате. Когото и да попитате къде се намира, все ще ви отговори. Обикновено срещи се уреждат или пред трите пилона до сградата, или пред централния вход. Друг вариант е Мостът на влюбените зад НДК, само че в този случай ще ви се наложи да уточнявате точно от коя страна ще застанете.

„Попа“

Първо нека уточним за тези, които не са запознати, че Попа всъщност е площад Патриарх Евтимий, в центъра на който има паметник на монаха. Намира се на кръстовището на бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Васил Левски“ и ул. „Граф Игнатиев“. Името „Попа“ тръгва от бурните социалистически години, когато около паметника започват да се събират първите хипари. В днешно време пък е чудесно място да се видите с приятели и на място да решите къде ще отидете да се забавлявате.

Часовникът на гарата

Централна жп гара София е друга добре известна за повечето хора локация, а големият часовник пред входа е чудесен ориентир. По принцип тук е доста пренаселено, само че под часовника е удобно място за наблюдение на повечето надземни входове и изходи, така че трудно ще се разминете с човека, когото чакате.

Предложение за добро прекарване

Ние пък ви предлагаме следващата среща да направите в уютната обстановка на Арт Хотел Симона. Можете да изберете някоя от страхотните ни арт стаи, където да направите престоя си истинско преживяване. Очакваме ви и в ресторант „Симона“, където да се насладите на голямо разнообразие от специалитети, приготвени с много внимание за вас!