Local time: 07:09 pm

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Мястото на кулинарните магии (ресторант Симона)

Кулинарията не е просто готвене, а истинска магия. Именно като такава разбират професията си и готвачите в ресторант Симона. За тях е важно да доставят истинска наслада на гостите и да задоволят и най-изтънчения вкус. Затова екипът не спира да експериментира в търсене на най-уникалното ястие за вас.

Повече за ресторант „Симона”

Уютно, слънчево и артистично място, на което да се насладите на неустоимо вкусни кулинарни изкушения. За тонизираща закуска, за зареждащ обяд или за късна вечеря – ние сме на среща да отговорим на вашите високи очаквания. Всеки ден можете да избирате и от специалното ни обедно меню, в което се опитваме да предложим от всичко по малко – любими супи, свежи салати, апетитни основни ястия, нещо бързо на скара и, разбира се, сладки изкушения.

Ресторант „Симона” е страхотно място и за вашето тържество – сватба, кръщене, фирмено парти или просто вечеря с приятели. На ваше разположение е 24 часа в денонощието и разполага с две зали с капацитет 90 места, отоплена зимна и зелена лятна градина. А за да не се чудите къде да паркирате, има обособени паркоместа. Също така има зона за пушачи и безплатен WiFi.

Тайната се крие в кухнята

Един ресторант не струва нищо без своите майстори кулинари, които да „горят” в работата си и да я възприемат като мисия. И понеже в ресторант „Симона” се стараем да се грижим добре за гостите си, приготвяме всевъзможни вкусотии с истинска страст. Кулинарният ни екип ежедневно прави комплименти на гостите с красиви, нетрадиционни и понякога спонтанни предложения. За това отговаря главният готвач на ресторант „Симона” Георги Ангелов, който винаги е насреща да откликне на вашите специални желания.

Тайната обаче не е само в специалистите, които подготвяме в ресторанта на Арт Хотел Симона, а и във внимателно подбраните продукти, така че да сме сигурни в качеството на това, което предлагаме. Стараем се винаги всичко да е прясно и с високо качество, защото за нас е важно крайният резултат не просто да е добър, а страхотен. Затова никога не правим компромис с продуктите.

Нашата кухня също така притежава специално и високотехнологично оборудване, благодарение на което при подготовка се запазват напълно хранителните качества на продуктите. Използваме процедури като пържене без мазнини, варене без вода, ниско-температурно готвене и всичко това гарантира уникалния вкус, който няма начин да не ви направи впечатление.

В раздел „Българска модерна кухня” можете да опитате нашите разработки на традиционни български рецепти с напълно нова визия и приготвени по модерни и полезни технологии. В съчетание с таланта на нашите готвачи, любезността на нашите сервитьори и екстравагантната обстановка се надяваме, че времето прекарано в ресторант „Симона” ще бъда едно незабравимо удоволствие, което задължително ще искате да повторите!

Очакваме ви, за да се насладим заедно на магията от кулинарните специалитети в ресторант „Симона”! Усмихнете деня си, залагайки на вкусното ни меню!

За информация, резервация или предварителна заявка: 0885 647 286