Local time: 06:54 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Музика и любов – главни герои на седмицата

Дни преди празника на влюбените темата любов е неизменна част от културния афиш на столица. И докато мислите как да изненадате половинката за празника, ето няколко интересни предложения от софийската сцена.

Понеделник, 03.02

„Лъжи ме, обичам те“, Театър „Сълза и смях“, Открита сцена – София, 19:00

Герасим Георгиев-Геро, Стефания Колева, Светлана Бонин, София Бобчева, Димитър Живков и Христо Бонин се събират, за да представят една поредица от комични ситуации. За да стигнем на финала до заключението, че малките лъжи са простими в името на любовта. Иначе историята е за извънбрачната афера, само че не в наши дни, а от времето преди появата на мобилните технологии.

Вторник, 04.02

„Риголето“ от Джузепе Верди, Национална опера и балет, София, 19:00
За почитателите на класическата музика предлагаме опера в 3 действия, в които главен герой е… любовта. Историята разказва как гърбавият придворен шум Риголето се опитва да опази дъщеря си от мъжката похот, като ѝ позволява да ходи единствено в църквата. Именно там обаче среща херцога, известен със задявките си. Как се развиват отношенията им, можете да научите във вторник вечерта.

Сряда, 05.02

„Ла“, Сити Марк Арт Център, София, 19:30
Искате ли някое по-нетрадиционно представление?! Тогава вижте какво се случва, когато смесим музиката с малко театър. Резултатът е невероятна театрална игра, в която двама изпълнители демонстрират музикалните си умения. Текстът е дело на актьора Рашко Младенов, а всички музикални движения са на Константин Цеков (ФСБ).

Четвъртък, 06.02

„Втора кожа“, танцов спектакъл. Нов български университет, София, 18:30
Почитателите на танцовото изкуство могат да се насладят на спектакъла „Втора кожа“. В него ще се доближим до същността на другия, защото:

„Разпознавам те в страховете ти. Виждам миналото ти, което не спира да бъде настояще. Болката ти, издълбала дом под ребрата. Аз съм усещане, което не можеш да свалиш от себе си. Аз съм втората кожа, която не те побира.“

Петък, 07.02

„Дом на овче и сънища“, кино „Влайкова“, София, 19:30

Работната седмица можем да завършим с един театрален спектакъл с две номинации за награди Икар. И нека преброим няколко овце, само внимавайте да не заспите, за да не стане като в историята. Пред малката къща на една сляпа гледачка се извива опашка от хора, докато тя преминава в съня си през опожарено село в Тракия през 1913 г, по пътя пресича бягащо на Запад момче от 1990 г, среща изгубена крава от 2018 г, чува гласовете на неродените от 2030 г.

Събота, 08.02

Saturday Night Live Sessions, НДК, София, 19:00

На сцената в зала 3 на НДК ще се качат три невероятни музикални диви. Вечно усмихнатата Белослава, авантюристката Алекс Раева и гласовитата Desy в компанията на най-добрите български музиканти. За музикалните фенове те са подготвили качествен чил аут, елегантен джаз, фънк, трип-хоп, брейк бийт и чувствен соул.

Неделя, 09.02

„Помощ, жена ми е луда!“, театър „Българска армия“, София, 19:00

А за финал на седмицата може да разпуснете в компанията на Христо Гърбов, Ралица Константинова, Петя Венелинова и Тихомир Благоев и популярната френска комедия „Помощ, жена ми е луда!“. В центъра на вниманието са семейните и служебни отношения на шеф на корпорация, които създават безкрайно комични ситуации.

**************************************

Заповядайте и в модерното арт пространство на София – Арт Хотел Симона, за да превърнете нощта в неочаквано преживяване. За това ще помогнем и с уникално вкусните предложения в ресторант „Симона“, където ще се погрижим да прекарате незабравимо!

За информация, резервация или предварителна заявка: 0885 647 286