Local time: 03:47 am

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Спектакълът „Илюзионистите” пристига в София!

Грандиозното шоу „Илюзионистите” от Бродуей пристига в София
От 17 до 20 януари, в зала 1 на НДК ще се състои един от най- впечатляващите спектакли в историята на Бродуей„Илюзионистите”!


Седем от най-великите илюзионисти в света ще смаят българската публика с изпълненията си в магичното  шоу „The Illusionists”. Уникалната продукция, е най-продавания спектакъл от Бродуей в редица градове. Магичното шоу е гостувало до момента в над 25 държави, в над 200 града. До момента над 10 000 000 зрители са се насладили на магичните трикове на най-големите професионалисти в бранша.
Със своите невероятни номера, седемте мага ще преобърнат представите ви за реалност в това спиращо дъха забавление. 
В продукцията, която представя невероятните им таланти, зрителите ще станат свидетели на всевъзможни мистични илюзии, левитация, четене на мисли, изчезване, опасни бягства и преобразявания…
И това е само част от програмата на Luis de Matos (Мастърът), James More (Измамникът), Enzo (Незабравимият), Andrew Basso (Измъкващият се), Yu Ho-Jin (Манипулаторът), Kevin James (Изобретателят) и Sos & Victoria (Трансформиращите се).
Медиите в САЩ и Веолтикбиниаря отразяват шоутото с възторжени отзиви:  Худини по седем!”, “Дори и само първите пет минути си заслужават цената на билета”, “Црик дю Солей” на мгията”.

Билети се продават в мрежата на Ивентим БГ: Бензиностанции OMV, билетен център НДК или онлайн на Eventim.bg

Вижте как можете да стигнете от НДК  до Арт Хотел Симона, София >>>