Local time: 05:34 pm

Адрес: бул. Инж. Иван Иванов № 10

5.6 км. от центъра на София

+359-885-259-098

* Best Price Guarantee
+
РезервирайCLOSE
Image

Изкуство за по-добро настроение

Седмицата след любовната еуфория сме решили да ви представим изкуството като средство за подобряване на настроението. А такивва предложения, можете да сте сигурни, изобщо не липсват. Ето ги и някои от най-интересните събития в света на културата тази седмица.

Понеделник, 17.02

„Апетит“, Театър „Сълза и смях“, открита сцена, София, 19:30

Нека започнем седмицата с „Апетит“ в компанията на радио водещата Богдана Трифонова и номинираната за Икар 2019 за главна женска роля Здрава Каменова. Двете ще се постараят да ни разсмеят до сълзи, да ни подарят рецепти за щастие и да ни заразят с желание за пълноценен живот.

Вторник, 18.02

„Разделям двойки по домовете“, Младежки театър „Николай Бинев“, София, 19:00

За още по-добро настроение можете да се позабавлявате в компанията на героя Ерик, който има всичко друго, но не и стандартна професия. Работата му е да се разделя с жените на други мъже. Само че един ден съдбата отново го среща с бившата му жена… този път по работа, което определено ще е доста неловко.

Сряда, 19.02

„Фермата за животните“, Театър 199, София, 19:30

Искате някоя по-музикална постановка?! Ето ви един чудесен вариант под режисурата на Десислава Шпатова, която внася дръзка хореография с вариететен нюанс. А идеята е да задвижи общия механизъм, който ни припомня, че диктатурата е винаги възможна, а освен това приема най-различни форми и „никога не спи“.

Четвъртък, 20.02

„Снежната кралица“, балет „Арабеск“, Музикален театър „Стефан Македонски“, София, 19:00

Как би изглеждала прочутата приказка на датския разказвач Ханс Кристиан Андерсен, пресъздадена от танц? Балет „Арабеск“ ще ни даде отговор под хореографията на Ангелина Гаврилова. А обещанието е да бъда наистина завладяващо преживяване.

Петък, 21.02

„Стриптийз покер“, Малък градски театър „Зад канала“, София, 19:00

На фона на бликащия хумор в компанията на доказани комедианти като Герасим Георгиев-Геро и Малин Кръстев закачливата пиеса поставя и някои сериозни въпроси. Накратко за историята – на пръв поглед ординерна ситуация събира две двойки на вечеря. Събитията, които произтичат от тази среща, водят до безкрайно забавни ситуации.

Събота, 22.02

“Жена без значение“, Театър „Българска армия“, София. 19:00

Подарете си ненадминатото остроумие на Оскар Уайлд, което се е превърнало в негова запазена марка. Но в тази пиеса той разширява регистъра като развива както силния критичен заряд, породен от неговата непримирима позиция към елита на Англия, така и темата за отношението между силния и слабия пол.

Неделя, 23.03

„Пет пъти на нощ“, Сатиричен театър „Алеко Константинов“, София, 20:30

Мислили ли сте по въпроса какво се е случило на първата среща между Адам и Ева?! А знаете ли как в Средновековието наказвали учени за забранена любов? Защо се налага последните мъж и жена на Земята непременно да се харесат? И могат ли съвременните двойки да решават проблемите си без секс или насилие?  Отговори ще намерите в пет истории, в които любовта е просто огледало на своето време.

**************************

Заповядайте и в модерното арт пространство на София – Арт Хотел Симона, за да превърнете нощта в неочаквано преживяване. За това ще помогнем и с уникално вкусните предложения в ресторант „Симона“, където ще се погрижим да прекарате незабравимо!