Конферентни зали

Конферентна зала 100 места - София

За успешното провеждане на Вашите бизнес мероприятия, презентации, корпоративни прояви, обучения и семинари, Арт Хотел Симона, София Ви предлага оптималните решения, съответстващи на Вашите изисквания и отговарящи на целта на мероприятието.

На Ваше разположение са 2 конферентни зали с капацитет 40 места и 100 места, напълно оборудвани със съвременна техника. Залите са климатизирани, отоплени и с неограничен безжичен интернет достъп.

При допълнителна необходимост, Арт Хотел Симона, може да осигури за Вас следното техническо оборудване:

  • Екран 
  • Мултимедиен проектор 
  • Плазмен телевизор 40”
  • Флипчарт
  • Озвучителна техника и др. 

Нашият екип ще бъде на Ваше разположение по всяко време за да Ви помогне в изпипването на всички детайли по предстоящото събитие и да посрещне всички Ваши нужди, така че за Вас да остане време и енергия да се насладите на срещата и престоя си в Арт Хотел Симона.
При периодично или абонаментно наемане на залата, предлагаме отстъпка от цената. За резервации и запитвания, моля свържете се с нас.

Малка конферентна зала - 40 места в София

 

 

 

 

 

 

 

 

Стандартната подредба на залите е “киносалон”. По желание на клиента те
могат да бъдат подредени по различен начин или дооборудвани според
конкретните изисквания.

PicMonkey Collage

ПРЕДСТОИ ВИ ОРГАНИЗИРАНЕ НА КОКТЕЙЛ И ТЪРСИТЕ ПОДХОДЯЩО МЯСТО В СОФИЯ?

При организиране на лични или корпоративни събития, партита или коктейли, можете изцяло да разчитате на професионалния екип в ресторант “Симона”.
Ние можем да се  погрижим за подредбата и украсата на залата, пълното кетъринг обслужване, а ако ни се доверите можем да се погрижим и за музикалното озвучаване на събитието. При необходимост от  DJ и водещ, също можете да се обърнете към нас.

Ketyring-subitia-2017

Организиране и провеждане на коктейл в Арт хотел “Симона”

DSC_0598

Ние можем да осигурим пълно кетъринг обслужване за Вашето специално събитие!

DSC_0437 DSC_0415

За запитвания и допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас на: тел./ viber на рецепция: +359 885 259 098;  +359 2 478 04 01 или ни пишете на
e-mail: simona.central@abv.bg

Арт Хотел и ресторант Симона, София – 24 часа/ден!